22 Ocak 2016 Cuma

MotoKurye


MotoKurye

MotoKurye Hizmetleri Sizlere Ülkemizin Bir Çok Önemli Noktasında Güvenilir Kurye ve Dağıtım Hizmetleri Sunmaktadır.

moto-kuryeMotoKurye siz değerli müşterilerine her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaçlamıştır. Kuruluşundan bu yana vermiş olduğu kaliteli hizmet nedeniyle müşteri listesine hergün yeni müşteriler eklemektedir. Abonelik sistemiyle sürekliliği olan müşterilerine indirim olanağıda sağlamaktadır. MotoKurye müşterileri diledikleri zaman gerek online gerekse telefonla iletişime geçerek çağrı merkezimdeki müşteri temsilcilerinden yardım talep edebilirler. İletişim telefonundan bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.
Gönderilerinizin aciliyetine göre mevcut paketlerimiz vardır. Elbette gönderilerin seçeneklerine görede ücretlendirilmeler farklılaşmaktadır. Motokuryenin sipariş işleyişi şu şekildedir; Müşterilerimiz çağrı merkezimizle online yada telefonla irtibata geçer gönderi adreslerini paylaşır ve gönderilerinin aciliyetini paylaşırlar. Müşteri temsilcisi ise bu taleplere göre en uygun gönderi seçeneğini sunar ve kayıdınızı siparişe dönüştürür. Faturanız adresinizde kesilmektedir. Gönderileriniz gönderici ödemeli olduğu gibi alıcı ödemelide gerçekleşebilir. Ödemelerinizi nakit yada havale yoluylada gerçekleştirebilirsiniz…

Kurye ile taşımacılık daha çok günlük işleri kolaylaştıran bir yöntemdir. Kurye ile dağıtım şekli genelde firmalar tarafından tercih edilmektedir.

Günümüzde hemen hemen her şehirde trafik sorunu yaşanmaktadır. Bu sorunu yaşamak istemeyen iş adamları evrak gibi eşyalarını kuryeler aracılığıyla ulaştırmayı tercih etmektedirler. Yine aynı şekilde yoğun iş temposundan bir evrağı ulaştırmak istenilen yere götürme imkanı bulunmayan kişiler de kurye çalışanlarından yardım almaktadırlar. Kuryelerle sürekli çalışmak zorunda olan kişiler, kurye kiralama imkanından da yararlanmak suretiyle işlerini çok kolay bir hale getirebilmektedirler. Kurye ödemeleri gönderilen evrağa göre belirlenmektedir. Kurye ile bir eşya gönderilmek istendiğinde öncelikle karşı tarafın adresi eksiksiz şekilde verilmelidir. Adres bilgileri verilip kurye şirketi ile irtibata geçildikten sonra ürününüz teslim edilir ve kişi bilgilendirilir.

MotoKurye Abonelik

Abonelik işlemleriniz için müşterilerimizden fiyat teklifi almayı unutmayınızm. MotoKurye ablonelik işlemlerinizi çağrı merkezi personelimizden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Abone olmanız için herhangi bir aidat yada ek ücret ödemenize gerek yok. Aylık gönderi tutarınız ne kadar ise o kadar ödeme yapıyor olacaksınız.
 Motorlu Kurye Hizmet Grubu Daima Güvenilir
☆☆☆☆☆ MotoKurye ☆☆☆☆☆

1 yorum:

  1. http://motorlukuryehizmeti.com/motokurye - MotoKurye Hizmetleri Sizlere Ülkemizin Bir Çok Önemli Noktasında Güvenilir Kurye ve Dağıtım Hizmetleri Sunmaktadır.

    YanıtlaSil